2010/09/22

(K)lamač srdcí


On (Romain Duris) je nájemný rozbíječ vztahů. Ona (Vanessa Paradis) má dokonalého anglického snoubence (Andrew Lincoln), se kterým plánuje za týden svatbu. A její otec je ten, co si najal Alexe a jeho firmu, skládající se z Alexovy velice sympatické sestry (Julie Ferrier) a jejího komického manžela, aby jí sňatek překazili. 

Styl filmu mi připomínal nízkorozpočtový studentský film, stejný pocit jsem tehdy měla i z kultovního Erasma a Erasma2, kde hrál Romain Duris hlavní roli studenta na výměnném pobytu v Barceloně, takže za to  může pravděpodobně tenhle rozkošný herec, který konečně dospěl a nechal si narůst bradku.)
Zato nevím, jestli pět chválu na Vanessu. Jasně, ona za to nemůže, to spíš lidi, co měli na starost casting, ale PROČ PROBOHA má tu díru mezi zuby? Navíc žlutými:( Ale možná, že právě to je jedna z věcí, díky které si film nespletete s klasickým hollywoodským trhákem. Ikdyž trhák to bude nepochybně taky.)
Konec filmu vám prozrazovat nebudu, ale slibuju, že budete nakonec milovat Andrewa Lincolna a budete se chtít na chvíli cítit jako Vanessa, když si nese po monacké nákupní třídě dokonalou kabelku Hermés!.)

5 komentářů:

  1. videla jsem to, zadna pecka, ale romain duris moc peknej)

    OdpovědětVymazat
  2. Romain se mi vic libil v Erasmovi, tam byl oholeny a mladsi :D Ale je dobrej porad, to je fakt:)

    OdpovědětVymazat
  3. Thank you so much for the comment and the grat compliment ♥

    OdpovědětVymazat
  4. otrasny film..ledva som to dopozerala ... trhak to urcite nebol. teda u nas urcite nie

    OdpovědětVymazat
  5. viděla jsem :) fajn to bylo a Vanessa je takhle právě dokonale nedokonalá, miluju ji!:) jo a to ty jsi chtěla vědět jak se jmenuje ta písnička tady http://vimeo.com/23120355 ?

    OdpovědětVymazat